Artiklar

Artiklar, checklistor & infografik: Håll dig uppdaterad inom aktuella EHS- och CSR-ämnen!

Artiklar

Välj filter
Arbetsmiljö, Digitalisering

Hur man introducerar en ny EHS-programvarulösning

EHS-programvara kan vara en livräddare för företag! 10 tips att tänka på för att engagera alla anställda och inspirera till att följa nya processer.

Läs artikel
Arbetsmiljö, Digitalisering

EHS-programvara: Teknik främjer effektivitet & säkerhet

Efterfrågan ökar efter en central plattform som kan koppla samman och kontrollera EHS-processer och intressenter. Ta reda på exakt vad EHS-programvara är - och vad den kan göra.

Läs artikel
Arbetsmiljö, Digitalisering

Är Safety II och BBS vägen framåt?

Safety II och BBS, är det framtiden för säkerhetsarbete och arbetmiljö? Det är omöjligt att säga, men vi vill passa på att tipsa er kring hur man arbetar med Safety II och BBS på bästa sätt!

Läs artikel
Arbetsmiljö

KPI:er inom säkerhet som verkligen spelar roll

Vill du förstå den hur er status ser ut i termer av arbetssäkerhet, sätta upp mål och kommunicera framgång? Då behöver du siffror som du kan lita på. Det här är de mest populära KPI:erna - och hur du använder dem!

Läs artikel
Arbetsmiljö

Att kommunicera värdet av en god arbetsmijö

Arbetssäkerheten ger avkastning på investeringen. Men hur kan fördelarna bevisas?  Från avkastning på förebyggande åtgärder till mindre faktorer: Här hittar du argument för att övertyga ledningen!

Läs artikel
Arbetsmiljö, Digitalisering

Safety Walks - 5 tips för att lyckas

Behöver du tips på hur ni ska lyckas med skyddsronder? Läs denna artikel för att få tips och råd på hur er organisation kan bli framgångsrika med skyddsronder!

Läs artikel

X