EcoIntense utökar ledningsteamet

2017-12-07

  • Philipp E. Lederer, Chief Financial Officer, EcoIntense GmbH
  • Mark Knill, Chief Sales Officer, EcoIntense GmbH
Programvaruspecialisten EcoIntense förstärker sitt ledningsteam med en Chief Financial Officer (CFO) och en Chief Sales Officer (CSO).

Programvaruspecialisten EcoIntense förstärker sitt ledningsteam med en Chief Financial Officer (CFO) och en Chief Sales Officer (CSO). Båda positionerna skapades i samband med företagets internationella tillväxt.

Philipp E. Lederer (CFO)

Philipp E. Lederer, 46, är CFO för EcoIntense GmbH i Berlin sedan den 1 november. Han kommer från Watchmaster, där han arbetade som CFO och i ledningsgruppen. Innan dess arbetade han som Group CFO och Managing Director på foodpanda. I början av sin karriär jobbade han på investmentbanken Morgan Stanley i London, New York och senast som Managing Director i Frankfurt am Main. Han studerade vid Sankt Gallens universitet (HSG) i Schweiz. På sin nya position hos EcoIntense ansvarar Philipp E. Lederer för områdena ekonomi, ekonomistyrning och redovisning samt för fusioner och förvärv, kommunikation med investerare och andra strategiska uppgifter.

Mark Knill (CSO)

Mark Knill, 49, är CSO för EcoIntense GmbH i Berlin sedan den 15 november. Han är född i Nederländerna och har över 20 års erfarenhet inom försäljning av internationella Software as a Service-produkter och molntjänster för många olika industrier. Han har haft olika ledande positioner på företag som Peoplexs och Markit Group, och senast på Talentsoft. Med hans hjälp har dessa och andra företag kommit framåt på deras väg mot global tillväxt. I sin roll som CSO är Mark Knill ansvarig för att fortsätta utvidga EcoIntenses samtliga försäljningsaktiviteter.

Sedan oktober 2018 heter EcoIntense Quentic. I samband med detta fick även programvaran EcoWebDesk det nya namnet Quentic.

Ladda ner pressmeddelande från 2017-12-07 (PDF, 600 kB)

X