Quentic sponsrar volleybollag i Berlin

2019-04-15

God arbetsmiljö och hälsoskydd är djupt förankrade i Quentics värdegrund. De tillhandahåller inte bara lösningar för EHS och CSR utan driver dessutom ett aktivt hälsofrämjande arbete genom att motivera sin personal till olika idrottsaktiviteter – oavsett om det handlar om gymmedlemskap eller att delta i ett lopp. Nu stödjer Quentic dessutom en lokal idrottsförening i Berlin, där företaget har sitt huvudkontor, i vilken medarbetarna kan göra en insats för sin hälsa. Quentic utrustar volleybollföreningen SG Rotation Prenzlauer Bergs herrlag med nya matchtröjor.

”Det är otroligt viktigt för oss att kunna engagera oss lokalt här i Berlin, och att kunna bidra till hälsofrämjande aktiviteter – utöver det vi gör inom företagets verksamhet. Att sponsra en idrottsförening var både ett logiskt steg framåt och en angelägenhet som ligger oss nära om hjärtat. Vi är så glada över att kunna stärka volleybollspelarnas laganda med en ny uppsättning matchtröjor för hemma- och bortamatcher. Vi är naturligtvis stolta över att volleybollspelarna nu bär Quentics logotyp på bröstet, och vi kommer att hålla tummarna för dem under kommande matcher”, säger Quentics CEO Markus Becker.

Om idrottsföreningen SG Rotation Prenzlauer Berg

Nästa år firar idrottsföreningen Rotation Prenzlauer Berg sitt 70-årsjubileum. Föreningens idrottare har vunnit både mästerskap och pokaler på elitnivå. Dessutom har de gjort bra ifrån sig på internationella turneringar. Avdelningen för volleyboll finns sedan 1972 och har för närvarande cirka 280 medlemmar. Både främjandet av ungdomsidrott och hälsofrämjandet spelar en viktig roll för SG Rotation Prenzlauer Berg. Hälften av föreningens medlemmar är barn och ungdomar. Föreningen stöds av ideellt arbetande ledare, tränare och föräldrar. Vi är stolta över att nu också räknas till föreningens sponsorer.

Quentic utrustar volleybollag med matchtröjor

Volleybollaget för herrar i klubben SG Rotation Prenzlauer Berg gläder sig åt sina nya tröjor.