Quentic 12.3: Förenklade revisioner av lagar & regler.

2020-06-29

Version 12.3 av Quentic plattform är nu tillgänglig och erbjuder många nya funktioner. Ett fokusområde har varit att stärka systemets lagefterlevnad. Genom ett nytt gränssnitt kan nu innehåll rörande lagar och regler överföras till Quentic och sömlöst integreras i juridiska revisioner vilket möjliggör strukturerade utvärderingar. Quentic app har också fått en uppdatering för att locka användare med bättre design. Quentics Analytics leverar utökade EHS-dashboards i realtid för såväl plattform som app.

RegScan-gränssnitt för innehåll rörande lagar och regler

Det nya RegScan-gränsnittet utökar de nuvarande möjligheterna att integrera regelbundna och automatiska uppdateringar rörande lagar & regler i Quentic plattform. Detta tillägg kommer att förbättra förmågan att upprätthålla ett internationellt register över lagar och andra skyldigheter. RegScan erbjuder innehåll för EHS-förordningar från över 230 jurisdiktioner över hela världen, samtliga inspelade på både tillämpligt källspråk och med engelsk översättning. Med över 30 års erfarenhet inom området och ett globalt nätverk av juridiska experter är RegScan en väletablerad Quentic partner.

Lagar och regler: Förenklade revisioner. 

De som arbetar inom EHS måste hålla reda på ett stort antal lagar och regler. Även kontinuerliga ändringar av dessa. De behöver även se till att de juridiska förpliktelserna granskas och genomförs korrekt i deras företag för att uppnå lagefterlevnad. Revisioner av lagar och regler är en viktig komponent i denna process, och version 12.3 av Quentics plattform möjliggör specifikt dessa revisioner. Den tydligt definierade revisionsprocessen garanterar tillförlitliga statusrapporter om företagets nuvarande situation, vilket gör att åtgärder direkt kan härledas därefter.

Ny design för Quentic app

Quentic app, som låter användare enkelt hantera EHS-uppgifter på språng, erbjuder en speciell höjdpunkt med sin senaste 3.0 uppdatering. Baserat på resultaten från en omfattande analys av användarvänlighet har strukturen och navigeringen förbättrats avsevärt. Det nya designkonceptet ger en enklare överblick och fastställer det optimala grundarbetet för att introducera nya funktioner i framtiden. Den individuellt anpassningsbara hemsidan ger snabb åtkomst till formulär, dokument och meddelanden som användaren ofta interagerar med.

Spåra EHS-prestanda med Quentic Analytics

Quentic Analytics är lösningen för att identifiera aktuell utveckling och trender från företagets EHS-indikationer. Den använder Quentics databas för att tillhandahålla riktad data för analys, med snabb och enkel åtkomst för chefer på alla nivåer. Standardvärden för KPI:er, utvärderingar och diagram har ytterligare optimerats och nya områden i applikationen har utökats. Omfattande Analytics-instrumentpaneler för Quentic plattform och app finns nu tillgängliga och erbjuder en mer detaljerad överblick på olika viktiga aktuella områden som incidenter, instruktioner och hållbarhetsindikationer.

X