Quentic bjuder in till konferens för EHS-proffs i Europa

2021-07-21

Träffa pionjärer inom EHS och få kontakt med specialister från hela Europa på HS2E-Forum Europe | Virtuellt Event

Quentic är en av de ledande leverantörerna av mjukvara och tjänster för arbetsmiljö-, miljö- och hållbarhetshantering. Över 800 företag har redan valt att stärka sin EHS- och CSR-hantering med Quentics plattform och app. För att dela erfarenheter och kunskap med Quentic-användare och praktiker på området bjuder företaget in internationella EHS-proffs till sin väletablerade specialistkonferens HS2E-Forum | Virtual Event den 30 september 2021. Genom att delta i inspirerande presentationer från kända internationella talare och engagera sig i breakout-sessioner får deltagarna värdefulla insikter om de senaste trenderna inom hälsa, säkerhet, hållbarhet och miljöledning (HS2E) och har en unik möjlighet att komma i kontakt med ledande experter från området. Dessutom är konferensen det perfekta tillfället att träffa Quentic-teamet och lära känna Quentic-programvaran.

Lär dig av och få kontakt med ditt EHS-community i Europa

Denna virtuella och internationella upplaga av Quentics HS2E-forum kan locka med ett mångsidigt program med kraftfulla live-sessioner, presentationer av bästa praxis, perspektiv från praktiker, nätverksmöjligheter och tankeväckande diskussioner kring säkerhetsledarskap, moderna metoder och trender inom säkerhetshantering samt att arbeta hälsosamt i en arbetsmiljö efter Covid-19. Bland programmets höjdpunkter kan nämnas följande:

  • Föredrag om säkerhetskultur med Davide Scotti, chef för HSE-kultur, kommunikation och utbildning, Saipem; generalsekreterare, Leadership in Health & Safety Foundation (LHS).
  • Beteendesäkerhet för kulturförändring med professor Christoph Bördlein, BBS-expert och professor vid University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt, Tyskland.
  • Digital teknik och hållbarhet med Isidora Díaz Heredia, ansvarig för hållbarhet och hälsa och säkerhet vid Parques Reunidos Group.
  • Arbeta i det nya normala: bästa praxis online med Stefan Meister, verkställande direktör för intercultures, specialist på virtuellt ledarskap, författare till "Closeness at a Distance".

Dessutom kommer Quentics team av EHS-experter och konsulter att dela med sig av insikter om den senaste utvecklingen av Quentic-mjukvaran och erbjuda praktiska perspektiv på hur man engagerar människor i EHS med mjukvara, upprätthåller en effektiv säkerhetskultur och genomför riskbedömningar av fysisk arbetsbelastning. På eventet kommer det finnas virtuella montrar och utställningar med deltagare från Quentics partnernätverk.

En virtuell dag full av personliga kontakter

Det fullständiga programmet finns på: https://www.hs2e-europe.com, där intresserade yrkesverksamma också kan registrera sig med några få klick! Deltagaravgiften för den virtuella endagskonferensen är 149€ (plus moms). En prisnedsättning för tidig anmälan till 99 € (plus moms) erbjuds fram till den 31 juli.
 

Pressbilder

HS2E-Forum | Virtual Event
RBG | 1200x800 px | 440 KB | Källa: Quentic 

 

Om Quentic

Quentic är en av de ledande programvaruleverantörerna för Software as a Service (SaaS) på den europeiska EHS- och CSR-marknaden. Företaget har sitt huvudkontor i Berlin och har över 250 anställda. Ytterligare kontor finns i Österrike, Schweiz, Finland, Sverige, Danmark, Belgien, Nederländerna, Frankrike, Spanien och Italien. Över 800 kunder har valt Quentic för att förbättra deras EHS- och CSR-hantering.
Onlineprogramvaran innehåller tio olika moduler som kan kombineras efter behov och önskemål: Arbetsmiljö och säkerhet, Risker & Revisioner, Farliga ämnen, Lagar & Regler, Hållbarhet, Miljöledning, Webbutbildningar, Processer, Arbetsplatskontroll och Händelser & Observationer. Plattformen stödjer omfattande hanteringssystem certifierade enligt ISO 14001, ISO 50001 and ISO 45001. Quentics integrerade programvara förenar alla EHS- och CSR-användare, uppgifter och information i ett enda system. Interagera via webbläsare eller mobil app, när som helst, var som helst.

X