Företagsfakta

Quentic GmbH
Östermalmstorg 1
114 42 Stockholm
Sverige

+46 85 025 6501
contact.se@quentic.com
www.quentic.se

Quentic GmbH
Headquarters
Gürtelstraße 30
10247 Berlin
Allemagne

+49 30 92 10 00 00
contact.de@quentic.com
www.quentic.de

Handelsregister Berlin Charlottenburg
Registreringsnummer: HRB 109492
Huvudkontor: Berlin
Verkställande ledning: Markus Becker, Hardy Menzel, Sebastian Mönnich
Momsregistreringsnummer: DE256126912
Ansvarig för journalistiskt och redaktionellt innehåll enligt § 55 II RstV (Tyskland): Markus Becker, Sebastian Mönnich (adress ovan).

Copyright

Allt material (texter, grafik, bilder, layout med mera) som publiceras på webbplatsen skyddas av upphovsrätten. Vill du använda materialet på ett sätt som inte är tillåtet enligt gällande upphovsrättslagstiftning krävs föregående skriftlig tillåtelse från rättighetsinnehavaren. Detta gäller i synnerhet för bearbetning, översättning, kopiering, lagring, behandling och återgivande av innehåll i databaser eller andra elektroniska medier och system. Bilderna på webbplatsen kommer från fotolia, shutterstock, shotshop, istockphoto och 123rf.

Ansvarsfriskrivning

Innehållet på webbplatsen sammanställs och implementeras med största möjliga omsorg och noggrannhet. Trots detta går det tyvärr inte att utesluta att felaktig information publiceras. Vänligen skicka rättelser och information om felaktigheter till adressen ovan. Trots noggranna kontroller kan vi inte ta ansvar för att innehållet på webbplatsen är korrekt, fullständigt och/eller aktuellt. Webbplatsens utgivare tar särskilt inget ansvar för eventuella skador eller konsekvenser som kan uppstå på grund av en direkt eller indirekt användning av webbplatsens innehåll. Trots omsorgsfulla kontroller av innehållet på de webbplatser som länkas på den här webbplatsen avsäger sig utgivaren allt ansvar för innehållet på dessa. Endast respektive webbplats ägare ansvarar för innehållet på länkade webbplatser. Innehållet som är tillgängligt via länkar till externa webbplatser kommer inte från den här webbplatsens utgivare, och denne har heller inte möjlighet att påverka innehållet på webbplatser från tredje part. Endast den tredje part som tillhandahåller innehållet ansvarar för det.

X