Karriär

Passionate people for sustainable software

Vår framgång baserar på engagerade och motiverade medarbetare. Därför lägger vi stor vikt vid att ha ett kompetent team av nöjda medarbetare, och vi arbetar aktivt för att säkra detta. Våra prioriteter är en positiv stämning på jobbet, möjlighet till individuell utveckling och en bra balans mellan arbete och fritid.

Vi är tillväxtorienterade och letar hela tiden efter nya och kreativa medarbetare som vill vara med att utveckla och implementera våra programvaruprojekt tillsammans med kunder från bland annat industri- och anläggningsbyggnation, försörjning, avfallshantering, metallindustri och fordonsindustri. Quentic erbjuder individuella anställningsmöjligheter för dig som är mitt i karriären, rutinerad och erfaren, nyexaminerad, studerande eller praktikant.

Nedan ser du våra lediga tjänster. Vi tar gärna emot spontanansökningar.

 

Våra utmärkelser

Med orsak till den nuvarande pandemin:

din och våra anställdas säkerhet är Quentics högsta prioritet! Alla processer relaterade till ansökningar, urval, kontrakt och utbildning av nyanställda genomförs för närvarande digitalt.

Våra utmärkelser

Bästa arbetsgivare i Berlin-Brandenburg 2019

Regionalt har Quentic övertygat även i år och har återigen belönats med utmärkelsen ”Bästa arbetsgivare i Berlin-Brandenburg 2019”. Hos medarbetarna är den Berlin-baserade programvaruspecialisten ett av de företag, vars arbetsvillkor och företagskultur är speciellt främjande och attraktiv. Medarbetarna tycker dessutom att den starka gruppsammanhållningen är mycket positiv och samtliga rekommenderar Quentic som en mycket bra arbetsgivare.

Bästa arbetsgivare inom IKT 2019

Quentic får återigen utmärkelsen ”Bästa arbetsgivare inom IKT 2019”. Det oberoende institutet Great Place to Work® Institut tilldelar återigen priset till programvarutillverkaren Quentic. Det Berlin-baserade företaget Quentic, som tillhandahåller en onlinelösning för arbetsmiljö, säkerhet, miljöledning och hållbarhet, är en av de bästa arbetsgivarna inom information och telekommunikation.

Vad vi erbjuder

Ansvar och nöje

Vi är ett ungt och dynamiskt programvaruföretag. Vi utvecklar smarta produkter, som ger ett viktigt bidrag till säkerheten och för att skydda hälsan och miljön inom området B2B. Det är inte bara arbetsatmosfären i de generösa och ljusa kontorslokalerna som motiverar oss utan också de friheter och möjligheter till medbestämmande vi har i vårt ansvarsfulla arbete.

Work-Life-Balance

Arbetstid är livstid. Det vet vi. Därför ser vi till att var och en av våra medarbetare hittar sin egen takt för att långsiktigt ha energi både för arbetet och privatlivet. Ett stort föräldra- och barnrum ger föräldrar möjlighet att passa det egna barnet under perioder med hög arbetsbelastning. Med flexibla arbetstidsmodeller stödjer vi våra medarbetares individuella livssituation.

Perspektiv

Quentic investerar i medarbetarnas kompetenser. Var och en har möjligheten att komma med egna önskemål och idéer. På så sätt finns möjligheter att utveckla sig till en ledande medarbetare eller specialist inom ett visst område.

Lön och förmåner

Våra medarbetare och deras dagliga engagemang är mycket värdefulla för oss. Vi tackar för deras insatser med en prestationsbaserad lönesättning, pensionsförsäkring, medlemskap i Lifestyle Fitnessclub, massage på arbetsplatsen en gång i månaden, ekologisk frukt och dryck samt regelbundna teamevenemang.