Quentic hjälper dig att förbättra företagets arbetsmiljö, säkerhet, miljöskydd och hållbarhetsledning. Den webbaserade mjukvaran bygger på fackkunskaper. Det innebär att den känner till dina uppgifter och ger dig de funktioner du behöver. Det beprövade systemet utgörs av olika moduler som du själv kan välja helt efter dina egna behov.

Quentic stödjer dig i alla processer inom HSE och hållbarhet. Dokumentera, organisera, utvärdera – det är enkelt med Quentic. Du får exakt den överblick och insyn du behöver, oavsett om det är ett övergripande helhetsperspektiv eller detaljerad information om ett specifikt område.

 

I Quentic kopplas verksamhetens olika områden samman så att alla involverade och deras uppgifter finns samlade i ett enda system. Det innebär att arbetsmoment blir avdelningsövergripande, vilket tillsammans med den gemensamma databasen gör så att HSE- och hållbarhetsprocesserna kan betraktas ur flera olika perspektiv.

Quentic är enkelt och praktiskt att använda. Programmet stödjer dina ledningssystem – det är officiellt bekräftat enligt ISO 14001, ISO 50001 och ISO 45001. Vi är stolta men inte förundrade över detta eftersom vi håller koll på tekniska standarder och får värdefull feedback från våra användare. Tack vare den moderna SaaS-tekniken kan du enkelt och flexibelt använda Quentic i din webbläsare.

Våra kunder kommer från ett brett spektrum av branscher. De kan intyga att du kan lita på Quentic, oavsett vilken bransch du är verksam i. Är ditt företag litet, medelstort eller del av en global koncern? Systemet anpassar sig efter era verksamhetsinterna strukturer. Det betyder att Quentic hjälper dig att få jobbet gjort, oavsett verksamhetens storlek.

Quentic innehåller flera olika ämnesmoduler som innefattar arbetsmiljö & Säkerhetsledning, miljöledning, energiledning och hållbarhetsledning. Du väljer själv de moduler du behöver och kombinerar dem till ett skräddarsytt verktyg. Behöver du ett komplett paket eller en specifik komplettering för ett visst ämnesområde? Du bestämmer omfattningen.

Mjukvaran finns på flera språk, vilket är särskilt praktiskt för internationellt etablerade företag. Bland annat står följande språk till förfogande: engelska, spanska, portugisiska, kinesiska, franska, italienska, tjeckiska och holländska. (SWEDISH LANGUAGE?) Tack vare detta kan företag arbeta över landsgränserna och effektivt styra samtliga processer med en gemensam plattform.

Quentic på 2 minuter

En skräddarsydd lösning för ditt företag

 

Quentic hjälper dig att förbättra företagets arbetsmiljö, säkerhet, miljöskydd och hållbarhetsledning. Den webbaserade programvaran baseras på fackkunskaper. Det innebär att den förstår dina uppgifter och ger dig de funktioner du behöver.

Programvaran stödjer dig i alla processer inom EHS och hållbarhet. Dokumentera, organisera, utvärdera – det är enkelt med Quentic.

 

Bevisad kvalitet

Praktisk användning

Quentic – när, var och hur du vill!

PC, laptop, tablet, smartphone – Quentics innovativa teknik ger dig den valfrihet du behöver.

Vill du testa Quentic utan förbindelser?

Systemet känner till dina uppgifter

och ger dig de funktioner du behöver.

Nöjda kunder är vår bästa referens

  • UL International TTC GmbH
  • Flughafen München GmbH
  • PSA Retail GmbH
  • DB Regio Bus
  • OLYMPUS EUROPA SE & Co. KG
  • Pirelli Deutschland GmbH

X