En programvara – många fördelar

Quentic – för alla nivåer

Letar du efter en central programvara som sparar tid och sköter hanteringen av arbetsmiljö, miljöskydd, energihantering och hållbarhet? Med Quentic blir ditt företag proffs på bland annat riskbedömningar, operativa instruktioner och certifieringar.


Quentic är en webbaserad programvara som hjälper dig att uppfylla alla krav gällande EHS och CSR. Tack vare systemets modulbaserade uppbyggnad kan det anpassas till just era behov. Med hjälp av Quentic stärker ni er juridiska säkerhet och minskar risker och faror på ett hållbart sätt. Med en dynamisk hantering av EHS-frågor, samt ett sätt att samla samtliga EHS- och CSR-aktörer ert företag arbetar med på en enda plats, i Quentic.

Dra nytta av korta informations- och kommunikationsvägar för att öka medvetenheten och engagemanget för arbetsmiljö och miljöskydd.

Quentic hjälper dig att uppnå högre juridisk säkerhet och bättre överblick tack vare ett strukturerat rättsregister, uppdateringstjänster och alla nödvändiga funktioner för att kontrollera, tilldela och uppfylla föreskrifternas krav. Därmed fullgör ni era plikter och sänker ansvarsrisken.

Quentic är ett optimalt system som förenar alla verksamhetens uppgifter på ett effektivt sätt. Alla data förblir centrala, enhetliga och aktuella samt att detta ger möjlighet att tillgå informationen när och hur du vill.

Med Quentic får du mer tid till det väsentliga. Systemet håller uppsikt över verksamheten, effektiviserar arbetssteg och förbättrar samarbetet. På begäran kan Quentic hjälpa er med färdigt innehåll som håller fackmässig standard.

Quentic är en SaaS-lösning som ger snabb och enkel åtkomst oavsett var användaren befinner sig. Datainmatningen är standardiserad och oberoende av tid och plats. Data sparas och utvärderas centralt så att alla uppgifter kan rapporteras i god tid.​

Quentic står för digitalisering av EHS och CSR. Vårt team av experter inom IT, miljöledning, arbetsmiljö och hållbarhet garanterar att du får en fackmässigt korrekt och välgrundad lösning. Gör ert företag och arbete anpassningsbart och framtidssäkert. Med Quentic blir ni en del av utvecklingen.​

En överblick av fördelarna med Quentic

Ett urval av Quentics nöjda kunder

I alla branscher!

  • INEOS Phenol GmbH
  • Wincor Nixdorf Manufacturing GmbH
  • Simon Hegele Gesellschaft für Logistik und Service mbH
  • TMD Friction EsCo GmbH
  • Philips GmbH U-L-M Photonics
  • Vaillant GmbH
  • AbbVie Deutschland GmbH & Co. KG
  • Alfred Kärcher GmbH & Co.KG

Oavsett om du jobbar för ett medelstort företag eller en stor koncern är Quentics programvarulösningar alltid rätt lösning för er. Över 900 företag från många olika branscher har framgångsrikt förlitat sig på vårt globalt testade system i flera år.

Quentic på 2 minuter

EHSQ & ESG för alla. I en enda plattform.

 

Quentic hjälper dig att förbättra företagets arbetsmiljö, säkerhet, miljöskydd och hållbarhetsledning. Den webbaserade programvaran baseras på fackkunskaper. Det innebär att den förstår dina uppgifter och ger dig de funktioner du behöver.

Programvaran stödjer dig i alla processer inom EHSQ och ESG. Dokumentera, organisera, utvärdera – det är enkelt med Quentic.

 

Vill du testa Quentic utan förbindelser?

X