Juridisk säkerhet

Minimera din ansvarsrisk. Säkerställ att kraven i lagar och standarder uppfylls. 

Alltid uppdaterad

Enkla lagrevisioner och automatiska avstämningar med rättsdatabaser.

Ingen redundans

Central lagring av rättslig information och smidig koordinering av arbetsuppgifter.

Mer transparens

Praktisk datastruktur och effektiva filter ger ökad transparens.

Quentic Lagar & Regler

Med Quentics modul Lagar & Regler uppfyller du föreskriftsenligt alla skyldigheter som uppstår genom de omfattande rättsliga bestämmelserna som gäller för arbetsmiljö och miljöskydd. Det reducerar din ansvarsrisk.

Quentics modul Lagar & Regler ger dig vägledning i ”paragrafdjungeln”. Bland annat gör modulen det enklare för dig att bedöma om gällande lagar innebär att åtgärder måste vidtas. Samtidigt får du effektiva hjälpmedel för att säkerställa att alla processer i verksamheten genomförs enligt lagens bestämmelser. Enhetlig, aktuell data gör att du kan intyga lagenlig verksamhet i alla verksamhetsområden – enkelt och när som helst.

 

Whitepaper Contractor Safety Management

Organisationer måste säkerställa att externa leverantörer, precis som den interna organisationen också uppfyller alla säkerhetskrav. Ett ledningssystem för arbetsmiljö och säkerhet minskar riskerna, även för externt inhyrda medarbetare.

Quentic på 2 minuter

En skräddarsydd lösning för ditt företag

 

Quentic hjälper dig att förbättra företagets arbetsmiljö, säkerhet, miljöskydd och hållbarhetsledning. Den webbaserade programvaran baseras på fackkunskaper. Det innebär att den förstår dina uppgifter och ger dig de funktioner du behöver.

Programvaran stödjer dig i alla processer inom EHS och hållbarhet. Dokumentera, organisera, utvärdera – det är enkelt med Quentic.

 

Vill du testa Quentic utan förbindelser?