Bekräftad prestanda

Quentic stödjer dina ledningssystem enligt ISO 14001 och ISO 50001.

Fakta för dina beslut

Gör det enklare att härleda förbättringsåtgärder med perfekt underhållen resursdata.

Omedelbara utvärderingar

Få en individuell och överskådlig utvärdering med ett par klick.

Data i rätt format

Få dina miljödata i det format du behöver, sammanfattat, detaljerat, i diagram eller som siffror.

Quentic Miljöledning

Quentic-modulen Miljöledning loggar och övervakar samtliga data om resursanvändning. Detta ger dig inte bara full koll på er förbrukning av ström, gas och vatten utan kan också användas för att förbättra ledningssystemen för energi och avfallshantering.

Med Quentic har du genast aktuella förbrukningstal och kostnadsutvecklingar för alla verksamhetens olika resurser till hands. Modulens kraftfulla utvärderingsverktyg och automatiskt beräknade nyckeltal gör det enkelt att fördjupa analyserna. På detta sätt får du en optimal grund för strategiska beslut och en hållbar verksamhetsledning.

 

”Under de senaste tre åren har vi registrerat över 2 000 avfallsprocesser med programvaran – idag kan vi enkelt analysera dessa data och skapa överskådliga tabeller och diagram med ett knapptryck. Dessa omfattande utvärderingsmöjligheter är en stor fördel med Quentic.”

Quentic på 2 minuter

En skräddarsydd lösning för ditt företag

 

Quentic hjälper dig att förbättra företagets arbetsmiljö, säkerhet, miljöskydd och hållbarhetsledning. Den webbaserade programvaran baseras på fackkunskaper. Det innebär att den förstår dina uppgifter och ger dig de funktioner du behöver.

Programvaran stödjer dig i alla processer inom EHS och hållbarhet. Dokumentera, organisera, utvärdera – det är enkelt med Quentic.

 

Vill du testa Quentic utan förbindelser?