Redaktionens rekommendationer

Trendrapporten om säkerhetshantering 2022 är här! 11 experter från 7 länder diskuterar arbetssäkerhet som kännetecknas av ESG, industri 4.0, psykologisk stress och säkerhetsledarskap.

Lär dig mer om EHS och CSR

Utöka din kunskap med Quentics resurser: expertkunskap inom arbetsmiljö och säkerhet, miljöledning och hållbarhet. Upptäck relevanta trender, nya strategier och få inspiration.

Välj tema
  • Arbetsmiljö
  • Farliga ämnen
  • Revisioner
  • Överensstämmelse
  • Miljö & hållbarhet
  • Digitalisering
  • Krishantering
Visa alla format
Arbetsmiljö

"Vår vision är att involvera alla människor"

Timo Kronlöf är Senior Product Manager på Quentic och motiveras av en vision om att hjälpa organisationer att hantera de pågående stora förändringarna inom EHSQ & ESG.

Läs artikel
Digitalisering

Riskbedömningar med Quentic

Quentic listar 5 fördelar med att använda en integrerad plattform för riskbedömningar. 

Läs artikel
Miljö & hållbarhet, Revisioner

Hållbarhetsrapportering

Det finns många fördelar med att göra er hållbarhetsrapportering i en integrerad programvara, i denna artikel tar vi upp fem av dessa!

Läs artikel
Arbetsmiljö

2022 Världsdagen för Arbetsmiljö och Säkerhet

Fokus 2022 års världsdag för arbetsmiljö & säkerhet är att bygga upp en hållbar säkerhetskultur på arbetsplatsen: Här hittar du expertråd för att förankra arbetssäkerheten på alla nivåer i er organisation.

Läs artikel
Arbetsmiljö, Farliga ämnen

ISO 7010-symboler: Säkerhetsskyltar

Den internationella standarden ISO 7010 definierar korrekt form och färg på symboler och varningsskyltar. Känner du till dessa viktiga fakta om standarden och de symboler som den reglerar?

Läs artikel
Farliga ämnen

Kemikaliehantering enligt REACH, GHS och CLP

Europeiska bestämmelser ökar trycket på företag som tillverkar eller använder kemikalier. Lär dig mer om de nya lagarna och hur du kan hantera uppdateringar av SDS och kemikaliemärkning i enlighet med dem.

Läs artikel

X