Mer än bara ett program

Hos Quentic är du i goda händer vad gäller fackkunskap, tekniskt kunnande och juridiska ämnen.

Med Quentic kommer du igång direkt. Vid behov får du ytterligare service. Vi identifierar dina användarbehov tillsammans med dig och hittar det bästa sättet att integrera Quentic i verksamhetsstrukturen.

Våra konsulter har branschövergripande erfarenhet och teknisk expertis hjälper dig gärna. Om du vill hjälper vi dig även att introducera Quentic för dina framtida användare, det bidrar till acceptansen. Oavsett om det rör sig om en kurs, instruktioner eller om att förbereda ett utbildningsprogram – du avgör var vi ska medverka i processen. Vi kan även sköta importen av befintliga data till Quentic, så att du kan fokusera dina resurser där de behövs. Vårt kompetenta supportteam står till förfogande för alla dina frågor: det är bara att ringa eller skicka e-post.

Sist men inte minst vill vi ju också att Quentic förblir aktuellt och effektivt även i framtiden. En kontinuerlig vidareutveckling och regelbundna uppdateringar säkerställer detta, och att du alltid får högsta tekniska standard.

Utmärkt kvalitet

”99 % av våra kunder gav oss högsta betyg för service och support i den senaste enkäten. Det är vi stolta över, och vi jobbar hårt på att inte bara hålla den här nivån utan dessutom på att bli ännu bättre.”

Dr. Torsten Thurmann, Director Service & Consulting

Quentic på 2 minuter

EHSQ & ESG för alla. I en enda plattform.

 

Quentic hjälper dig att förbättra företagets arbetsmiljö, säkerhet, miljöskydd och hållbarhetsledning. Den webbaserade programvaran baseras på fackkunskaper. Det innebär att den förstår dina uppgifter och ger dig de funktioner du behöver.

Programvaran stödjer dig i alla processer inom EHSQ och ESG. Dokumentera, organisera, utvärdera – det är enkelt med Quentic.

 

Vill du testa Quentic utan förbindelser?

X