Användarsupport

Vi hjälper dig med råd och dåd

Har du frågor om din Quentic-lösning? Inga problem. Våra erfarna konsulter står till ditt förfogande för tekniska och ämnesspecifika frågor under samtliga arbetsdagar. Korta vägar och direkt kommunikation med våra experter ger dig omfattande och optimal support.

Oavsett om det gäller frågor om allmänna Quentic-funktioner eller behov av snabb hjälp får våra kunder hjälp av vår kompetenta support via telefon på +49 30 921 0000 921 eller via e-post på support.se@quentic.com.

Omfattande rådgivning

Om det vid användningen av Quentic skulle uppstå omfattande och komplexa frågeställningar står vi gärna till förfogande med separata konsulttjänster eller med stöd från vårt partnernätverk. Prata med oss – tillsammans kommer vi överens om vilken typ av rådgivning som passar bäst.

”Vi svarar på alla frågor och funderingar som våra kunder har, oavsett om de är nya kunder eller riktiga Quentic-proffs. Att se till att våra kunder är nöjda har högsta prioritet. Vägen dit är att ha en aktiv dialog, något vi gör med glädje och passion.”

Quentic Gabriele Customer Success

Dr. Gabriele Gollnick,
Team Manager Customer Success

Vill du testa Quentic utan förbindelser?

X