Kraven på arbetsmiljö och miljöskydd stiger: en stor mängd information ska inhämtas, dokumenteras, utvärderas och vidarebefordras. Därför är det förvånande att många företag fortfarande försöker att möta dessa utmaningar på egen hand.

Medan yrken och personal professionaliseras i allt högre grad kan existerande programvara knappast hinna med i utvecklingen. På dessa sidor får du en första överblick över fördelarna med Quentic och programvarans funktioner. Ta del av våra kostnadsfria erbjudanden och se själv vad Quentic kan göra för ditt företag.

”Genom att bestämma dig för Quentic får du en etablerad standardprogramvara som kan anpassas till ditt företags individuella utveckling och behov.”

Markus Becker,
Chief Executive Officer (CEO)

Quentic Markus Becker CEO
Quentic Markus Becker CEO

Quentic på 2 minuter

En skräddarsydd lösning för ditt företag

 

Quentic hjälper dig att förbättra företagets arbetsmiljö, säkerhet, miljöskydd och hållbarhetsledning. Den webbaserade programvaran baseras på fackkunskaper. Det innebär att den förstår dina uppgifter och ger dig de funktioner du behöver.

Programvaran stödjer dig i alla processer inom EHS och hållbarhet. Dokumentera, organisera, utvärdera – det är enkelt med Quentic.

 

Vill du testa Quentic utan förbindelser?

X