HS2E Forum Europe har premiär

2019-06-28

Interaktiva workshoppar, praktiskt inriktade presentationer och innovativa tillämpningsfall – HS2E Forum Europe äger rum i Helsingfors, Finland, den 19 september 2019. Evenemanget är Quentics första internationella användarträff med tillhörande konferens. Fokus ligger på aktuella utmaningar, utvecklingar och trender inom arbetsmiljö i Europa.

Hur lyckas man få intressenter engagerade i arbetssäkerhet? Vilka är framgångsfaktorerna för en global säkerhetskultur? Och varför kommer artificiell intelligens (AI) att förändra EHS-specialisternas vardag i grunden? På HS2E Forum Europe delar experter från olika länder med sig av sina tankar om aktuella ämnen som berör yrkesområdet.

Evenemanget främjar ett företagsövergripande och internationellt utbyte och kompletterar därmed HS2E-forumet som nästa år hålls för tionde gången, och som i det tyska språkområdet är en etablerad punkt för utbyte om arbetssäkerhet, miljöledning och hållbarhet.

Kunskap möter inspiration

Quentics mål med evenemanget är att främja nätverkande, kunskapsutbyte och ömsesidig inspiration inom den europeiska EHS-gemenskapen. På kvällen innan evenemanget får deltagarna möjlighet att prova Quentic App i praktiken hos energiföretaget Helen Oy. Bästa praxis delas och diskuteras i olika workshoppar och föredrag den 19 september. Deltagarna får då lära känna ämnesexperter från programvaruföretaget SAS, stamnätsbolaget Fingrid samt tjänste- och handelskoncernen BayWa AG.

Uppnå mer tillsammans

Under workshopparna ger Quentics specialister mindre grupper av deltagare en insyn i de olika ämnesområdena. Dessutom ger de värdefulla tips på hur Quentic kan användas i ett internationellt sammanhang. Varje deltagare har möjligheten att aktivt dela med sig av sina erfarenheter och på så vis bidra till det gemensamma utbytet.

Vill du ha mer information eller anmäla dig som deltagare? Klicka här för att komma till HS2E Forums Europes webbplats.

X