Undervisa besökare och underleverantörer

Via den interna besökarterminalen eller webben – smidigt och enkelt med Quentic

Juridisk säkerhet

Minimera dina ansvarsrisker och säkerställ skydd och hälsa även för besökare och underleverantörer.

Webbläsare

Ge flexibla utbildningar som kan genomföras online – var som helst, när som helst.

Besökarterminal

Instruera besökare via besökarterminalen med hjälp av besökar-id.

Dokumentation

Utfärda utbildningsbevis enkelt och dra fördel av Quentics automatiska registrering av genomförda utbildningar.

Undervisa besökare och underleverantörer

 

Enligt arbetsmiljölagen måste arbetsgivare aktivt arbeta för att förhindra olyckor och yrkessjukdomar samt arbetsrelaterade faror. Men ett hälsoskydd och säkerhet på arbetsplatsen är inte bara ett måste för medarbetarna utan berör även underleverantörer och personer som besöker driftområdet.

Quentic ger dig alla tekniska förutsättningar för att undervisa underleverantörer och besökare om hälsa och säkerhet. Oavsett om det sker vid en företagsintern terminal på plats eller i förväg via webben – med den intuitiva EHSQ och ESG-programvaran blir det enklare än någonsin att utbilda besökare och underleverantörer.

 

Dina besökare och underleverantörer kan logga in i Quentic vid speciella terminaler och med besökar-id. Systemet visar automatiskt de erforderliga instruktionerna på bildskärmen och undervisningen kan startas direkt. Om det behövs utfärdas ett certifikat för besökaren eller underleverantören efter avslutad undervisning.

Quentic ger även besökare möjlighet att genomföra undervisningen redan före besöket – oberoende av plats. Såhär enkelt är det: Registrera information om besökaren i Quentic och skicka en inbjudan inkl. länk till undervisningen direkt från systemet. Besökaren får en begränsad åtkomst som endast ger tillgång till undervisningen. Detta innebär att du kan garantera besökarens säkerhet, spara tid och koncentrera sig på det väsentliga direkt när besökaren anländer.

Terminalen för underleverantörer och besökare kan användas på över 15 olika språk.

”Med Quentic fick vi ett centralt och stabilt verktyg för att enkelt strukturera data på ett överskådligt sätt och systematiskt förvalta alla dokument.”

Lär dig mer om EHS och CSR

Utöka din kunskap med Quentics resurser: expertkunskap inom arbetsmiljö och säkerhet, miljöledning och hållbarhet. Upptäck relevanta trender, nya strategier och få inspiration för att stärka ditt EHS- och CSR-arbete.

Whitepaper Contractor Safety Management

Att engagera externa företag innebär en förhöjd säkerhetsrisk. Läs mer om hur risker i samarbete med leverantörer kan minimeras och säkerheten för företagets egna team samtidigt kan höjas.

Ladda ner whitepaper

Pirelli Deutschland GmbH

Hur kan leverantörer inom bilindustrin uppfylla stränga lagkrav och revisioner och därmed bibehålla sin konkurrenskraft? Läs mer om hur Pirelli håller sig på den säkra sidan med Quentic.

Läs framgångshistorien

Quentic Webbutbildningar

Utbilda dina medarbetare på ett flexibelt och platsoberoende sätt! Lär dig mer i denna video om hur du kan tillhandahålla kurser och sedan utbilda medarbetare, besökare och externa företag på ett effektivt och …

Se video
Gå till resurser
Quentic Demo

Upplev Quentic och hur vår lösning kan hjälpa din organisation.

Boka demo nu

X