Utöka efter behov

Med Quentic har du en programvara som växer med din verksamhet och passar din budget

Certifiering

Bli certifierad enligt ISO 14001, ISO 50001 och ISO 45001.

Juridisk säkerhet

Gör det enkelt att följa lagar och föreskrifter och minimera ansvarsrisken.

Webbaserad teknik

Ha tillgång till dina dokument var som helst, när som helst.

Ökad effektivitet

Definiera tydliga ansvarsområden och smidiga arbetsflöden – det sparar tid och pengar.

Licensmodeller

Quentic kan skräddarsys efter dina behov och kan också integreras i ditt nuvarande ledningssystem på olika nivåer - Quentics licenser bygger också på detta modulära koncept. Hur tänker du dig att du ska använda Quentic, och vilka uppgifter och processteg vill du göra enklare för din personal? Vi samarbetar gärna med dig för att identifiera vilka av våra programvarumoduler och tjänster som kan kombineras för att bäst tjäna ditt individuella användningsfall. Behöver du både Quentic-plattformen och Quentic-appen tillsammans med vår Analytics Dashboard för högsta ledningen? Vill du att specialiserat innehåll ska följa med systemet? Det finns många möjligheter, och vi vill se till att du får precis den lösning som perfekt uppfyller dina specifika behov. 
 

Kostnader

Att använda Quentics bekväma online-erbjudande (Software as a Service,) innebär att du kommer att åtnjuta den dubbla fördelen av maximal flexibilitet och minimal investering. Med Software as a Service finns det inget behov av höga initiala investeringar eller extra kostnader för systemadministration. Börja genast utan någon tidskrävande installationsprocess och dra nytta av maximal datasäkerhet och tillgänglighet.

Låga månadsavgifter gör också Quentic till ett enkelt val för alla budgetar. Quentic är skalbar, framtidssäker och sätter riktmärken för IT inom EHS-sektorn.

 

”Oavsett om du är ett litet, medelstort eller stort företag – vår programvara erbjuder rätt användningsfall för varje företagsstorlek och växer med er. Se branschstandarden själv!”

Quentic Mark Knill

Mark Knill,
Chief Sales Officer (CSO)

Vill du testa Quentic utan förbindelser?

X