Arbetsmiljö

Whitepaper Contractor Safety Management

Säkerhetshanterig i enighet med standarder som exempelvis ISO 45001.

Statistiskt sett är risken att skada sig eller råka ut för en olycka högre för externt inhyrd personal. Därför krävs extra hänsyn till dem när åtgärder för arbetsmiljö och säkerhet tas fram. De flesta företag är redan medvetna om detta och enkäter inom branschen visar att 91 procent av deltagarna anser att hanteringen av bemanningspersonal är viktig eller mycket viktig för optimal drift inom deras företag.

I vårt senaste whitepaper kan du läsa mer om vilka krav en programvara för EHS bör uppfylla för att hjälpa företag att minimera potentiella risker och för att optimera arbetsmiljö och säkerhet för sina medarbetare.

Du får även veta mer om:

  • Hur ni kan utveckla och implementera en leverantörsstandard med hjälp av en EHS-programvarulösning.

  • Ni hanterar leverantörer på bästa sätt via en flerstegsprocess som säkerställer konstant kommunikations- och informationsutbyte.

  • Hur ni kan minska klyftan mellan riskhantering och arbetsmiljö.

  • Ni får även tillgång till vår 7-stegs guide för att uppnå bäst i klassen leverantörshantering (oavsett vilken plattform ni använder).

Andra ämnen som kan vara av intresse för dig

Arbetsmiljö

2022 Världsdagen för Arbetsmiljö och Säkerhet

Fokus 2022 års världsdag för arbetsmiljö & säkerhet är att bygga upp en hållbar säkerhetskultur på arbetsplatsen: Här hittar du expertråd för att förankra arbetssäkerheten på alla nivåer i er organisation.

Läs artikel
Arbetsmiljö, Digitalisering

De sju senaste trenderna inom Arbetsmiljö 2022

11 internationella experter, 500 yrkesverksamma och chefer, 7 viktiga trender, 1 infografik. Är du ansvarig för Arbetsmiljö & Säkerhet under 2022? Då bör du ta en titt på denna infografik!

Ladda ner infografik
14.06.2022, kl. 10.00
Arbetsmiljö, Digitalisering

En 360°-lösning för ditt EHSQ-arbete

Vad är fördelarna med att arbeta i en integrerad plattform jämfört med separata systemlösningar?

Registrera dig nu!

X