Arbetsmiljö

Whitepaper Contractor Safety Management

Säkerhetshanterig i enighet med standarder som exempelvis ISO 45001.

Statistiskt sett är risken att skada sig eller råka ut för en olycka högre för externt inhyrd personal. Därför krävs extra hänsyn till dem när åtgärder för arbetsmiljö och säkerhet tas fram. De flesta företag är redan medvetna om detta och enkäter inom branschen visar att 91 procent av deltagarna* anser att hanteringen av bemanningspersonal är viktig eller mycket viktig för optimal drift inom deras företag.

I vårt senaste whitepaper kan du läsa mer om vilka krav en programvara för EHS bör uppfylla för att hjälpa företag att minimera potentiella risker och för att optimera arbetsmiljö och säkerhet för sina medarbetare.

Du får även veta mer om:
  • Hur ni kan utveckla och implementera en leverantörsstandard med hjälp av en EHS-programvarulösning.

  • Ni hanterar leverantörer på bästa sätt via en flerstegsprocess som säkerställer konstant kommunikations- och informationsutbyte.

  • Hur ni kan minska klyftan mellan riskhantering och arbetsmiljö.

  • Ni får även tillgång till vår 7-stegs guide för att uppnå bäst i klassen leverantörshantering (oavsett vilken plattform ni använder).

Andra ämnen som kan vara av intresse för dig

Arbetsmiljö, Digitalisering

Infografik: 10 trender inom säkerhetshantering 2020

En överblick över de viktigaste expertbedömningarna och perspektiven från Safety Management Trend Report 2020. Ladda ner infografiken idag!

Läs facktext
Arbetsmiljö, Digitalisering

Safety Management Trend Report 2020

Digitalisering och nya teknologier driver arbetsmiljöområdet framåt. Men nyttjar vi dem på ett effektivt sätt? Och huranammar medarbetare  dem med hjärta och förstånd? Ledande experter bedömer utveckling, utmaningar och …

Ladda ner whitepaper
05.11.2020, kl. 10.00
Arbetsmiljö, Miljö & hållbarhet, Digitalisering

Webinar: Hur man väljer rätt EHS-lösning!

Hur man väljer rätt EHS-lösning! Känns det komplicerat att välja en EHS-lösning för ditt företag? Anmäl dig idag och och få värdefulla tips!

Anmäl dig här